Finfin insättningsbonus

Finfin insättningsbonus på Vinnarum. I slutet av varje månad brukar Vinnarum skämma bort sina befintliga spelare lite extra. Ibland kan du få ett antal free spins med eller utan krav på insättning, men betydligt oftare handlar det om en minst sagt utmärkt reloadbonus. Nu mellan 23-29 augusti består erbjudandet av just en reloadbonus.

Upp till 750 kr extra

Alla spelare som tidigare har gjort minst en insättning till sitt spelkonto kan ta del av en insättningsbonus på 50% upp till 750 kr. För att utnyttja erbjudandet maximalt ska du alltså göra en insättning på 1500 kr.

Ännu inte medlem på Vinnarum och gillar casino bonusar? Bli det idag så kan du ta del av både den ordinarie insättningsbonusen och reloadbonusen. För båda bonusarna gäller att själva bonusbeloppet ska omsättas 35 gånger.

Bonusar galore på Vinnarum i helgen

Du har väl inte missat att Sverige möter Irland? Hur det går för Sverige är väl omöjligt att gissa – det är en svår bortamatch – men oavsett hur många poäng vi vinner kan du i varje fall få en extra överraskning på Vinnarum. Här får du nämligen 10 free spins för varje mål Zlatan & Co gör i matchen.

För att ta del av 10, 20, 30 eller kanske till och med 40 gratissnurr ska du göra en insättning idag före matchstart (20:45). Gratissnurren aktiveras sedan en stund efter matchen. Det är bara att du loggar in efter kl. 23 och väntar på att snurren ramlar in på ditt konto. Dina free spins gäller på Golden Shamrock.

Extra bonus på Vinnarum

Det är återigen dags för Bonus Rojal hos Vinnarum. Den här gången har du inte bara fredag-söndag på dig att utnyttja denna reload-bonus. Erbjudandet gäller nämligen ända fram till tisdag den 30.
Bonus Rojal fungerar som så att du som är medlem på Vinnarum och tidigare har gjort en insättning kan få en extra bonus på 50% upp till 750 kr. För maximal bonus ska du alltså sätta in 1500 kr.
Eftersom denna bonus gäller för alla deponerande medlemmar kan du som idag inte är medlem på Vinnarum först utnyttja den utmärkta välkomstbonusen och sedan, när du har uppfyllt omsättningskravet för den bonusen, addera ytterligare bonuspengar till till spelkonto.

Insättningsbonusar under helgen

Förutom free spins-erbjudandet kan du även ta del av en reloadbonus på 50% upp till 750 kr. Dessutom gäller självklart Vinnarums generösa välkomsterbjudande för nya spelare. Det finns mycket att hämta för både nya och befintliga spelare på Vinnarum i helgen!