Om lån

info om lån

Privatlån

Det finns några grundkrav som den person som söker ett privatlån måste uppfylla. Man måste vara mellan 18 och 74 år för att kunna beviljas ett privatlån direkt. Vidare bör den som söker ett privatlån ha ett arbete, sakna betalningsanmärkningar samt kunna redovisa en fast årsinkomst. Du kommer att betala tillbaka ditt privatlån i jämn takt, månatligen, som täcker räntan såväl som amorteringen i ditt privatlån.

Du kan få en extra trygghet i ditt privatlån genom ett låneskydd. Detta ingår utan extra kostnad i ett privatlån. Ditt privatlån / privat lån betalas i en klumpsumma på ditt konto. Anledningarna till att du behöver ta ett privatlån kan vara många. Det är viktigt att titta dig om vilket låneinstitut som passar dig bäst. SBAB är till exempel bra för bolån.

När du ansöker om billiga privatlån, ansök då om lån i flera banker samtidigt. Att ansöka är gratis och dessutom tar det endast ett par minuter att fylla i en ansökan om privatlån. Du förbinder dig inte heller till något genom att ansöka om privatlån. Ibland får du kanske avslag av en bank samtidigt som nästa godkänner din ansökan om privatlån. Nedan följer en lista på banker som beviljar privatlån eller privat lån.

Telefonlån

Telefonlån ger dig möjlighet att snabbt låna pengar utan säkerhet. Med ett telefon lån kan du lösa andra dyra lån och sänka dina kostnader. På Telefon lån kan du ansöka om ett telefonlån på nätet. Lånet är osäkrat, det vill säga att banken inte ställer säkerhet för lånet. Att söka telefonlån går snabbt och är inte speciellt komplicerat om man jämför med det klassiska sättet att ansöka om banklån via banker som har sina fysiska kontor i centrala staden.

Gammal telefonNär du ansöker om ett telefonlån får du besked direkt. Besked få du även om ditt telefonlån inte beviljas. Det finns flera aktörer på marknaden som beviljar telefonlån. Det har aldrig varit så enkelt att låna pengar snabbt som nu men du bör absolut ta dig en funderare innan du går in i något telefon lån som har högra räntor och avgifter eftersom det kan få konsekvenser för dig senare.

Att låna pengar via ett telefon lån har länge varit mycket kontroversiellt och bankerna har annonserat om sina telefonlån i de stora nyhetstidningarna vilket fått till följd att många personer har låna pengar via telefon och sedan haft problem med återbetalningen när de exempelvis lånat pengar till en utlandsresa på semester eller något liknande.

Denna artikel om telefonlån och telefonlån är inte färdig och du får gärna skriva till oss och dela med dig om din åsikt gällande dessa omdebatterade banklån.